Sim funerare

Despre noi

Bine ați venit la SIM Servicii Funerare, o companie cu o experiență vastă în domeniul serviciilor funerare, fondată în anul 1992.

Ne-am angajat să oferim familiei dvs. sprijin și confort în cele mai dificile momente, prin intermediul serviciilor noastre complete, disponibile 24 de ore din 24.

Echipa noastră dedicată și experimentată este pregătită să vă asiste în toate aspectele necesare în astfel de momente sensibile. De la constatarea decesului și îmbălsămarea persoanei decedate până la obținerea documentelor necesare și organizarea transportului funerar, ne ocupăm de fiecare detaliu cu respect și profesionalism.

 

Pe lângă serviciile noastre esențiale, suntem mândri să vă oferim o gamă variată de produse funerare, inclusiv sicrie de diferite modele și materiale, cruci, coroane, aranjamente florale și plăci funerare, realizate cu grijă și respect pentru tradiție.

De asemenea, ne specializăm în prelucrarea marmurii și granitului și suntem capabili să realizăm construcții și monumente funerare personalizate, la comandă. De la cruci și stâlpi până la trepte, borduri și cavouri, lucrările noastre se disting prin calitate și atenție la detalii.

Vă invităm să descoperiți mai multe despre noi și despre serviciile noastre pe acest site. Suntem aici pentru a vă ajuta să onorați memoria celor dragi cu respect și demnitate.